top of page

Despărțirea

Despartirea este un moment de cotitura in viata oricui.


Fie ca e dorinta ta sa te desparti fie ca e dorinta partenerului tau amanodi suferiti intr-o oarecare masura.


Daca tu esti persoana care sufera mai tare poate esti cel care a fost parasit si traiesti abandonul din plin sau poate pur si simplu esti persoana care desi iubea enorm a preferat sa plece pentru ca nu se mai regasea acolo.


E posibil ca monotonia sa fi intervenit intre voi si poate nu ati mai reusit sa restabiliti nimic sau poate unul a inselat sau a fost inselat. E clar ca nu exista niciodata un singur vinovat, vina e mereu de ambele parti exista mereu o balanta si aceasta trebuie sa fie in echilibru.


Echilibrul inseamna fie unul sufera mult de tot si celalalt mai putin fie amandoi sufera in mod egal.


Daca vrei sa se intoarca la tine si sa il manifesti inapoi tu constient trebuie sa te pui in pozitia celui care sufera mai putin chiar daca poate esti defapt cel care sufera mai tare.


Despartirea e momentul in care iti reamintesti de tine, ca existi, de nevoile tale si de tot ce nu ti-ai oferit, de cine erai inainte.


Cu cat e mai departe cine erai inainte cu atat e mai greu sa iesi din asta, cu cat mai mult te-ai schimbat pentru persoana iubita cu atat ai mai multe de redescoperit, de redezgropat.


Daca simti ca e multa durere si ca nu stii cum sa mai iesi din starea aceasta programeaza o discutie cu mine si haide sa reechilibram balanta in favoarea ta.8 views0 comments

Recent Posts

See All

Tehnica Ho’oponopono

Ho’oponopono este o tehnică străveche de vindecare și reconciliere originară din Hawaii, utilizată pentru a curăța și elibera blocajele emoționale și energetice. Această metodă se bazează pe ideea că

Comments


bottom of page